Şahinbey'den Öğrencilere Eğitim Seti!

Şahinbey'den Öğrencilere Eğitim Seti!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan öğrencilere eğitim seti ve kaynak kitap desteğinde bulundu.

Şahinbey Belediyesi lise ve üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan 8. ve 12.sınıf öğrencilerine hazırlık deneme sınav seti desteğinde bulunuyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Özel İdare Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilere TYT-AYT eğitim seti hediye etti. Şahinbey Belediyesi bugüne kadar lise ve ortaokul öğrencilerine 3.145.275 Adet kaynak kitap, deneme ve soru bankası dağıtımı gerçekleştirdi.

DOKUZ İLÇE ARASINDA BİRİNCİYİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere desteklerinin devam edeceğini belirterek, “Liseye ve Üniversiteye giriş sınavına hazırlanan tüm öğrencilerimize soru bankaları ve deneme kitapçıkları dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Amacımız çocuklarımızın eğitimdeki başarı oranını daha da yukarıya taşımak. Ortaokul ve lise öğrencilerimize deneme sınavları yapıp 8’nci sınıf öğrencilerimize soru bankaları dağıtıyoruz. Lise öğrencilerimizin TYT VE AYT’ye hazırlanmalarına destek oluyoruz. Şahinbey, Gaziantep'in dokuz ilçesi arasında şu anda birinci sırada. İnşallah bu başarıyı her yıl devam ettirmek istiyoruz.  Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, çocuklarımıza başarılı bir eğitim yılı diliyorum” dedi.

12.12.2023 (Haber Merkezi)