Erdem Koleji'nden bir başarı daha!

Erdem Koleji'nden bir başarı daha!

Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencileri, Türkiye Zeka Vakfı İle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen zeka oyunları yarışmalarına katıldı. Erdemli öğrenci Tuana Çolak, katıldığı yarışmada il birincisi oldu.

Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencileri, aldıkları eğitim ile bilim ışığında katıldıkları yarışmalardan başarılarla dönüyor. Türkiye Zeka Vakfı ile Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Salonunda gerçekleştirilen İl Genel Zeka Oyunları yarışmalarına Özel Erdem Koleji öğrencileri damga vurdu. Yarışmada büyük başarı gösteren Erdem Koleji 7.sınıf öğrencisi Tuana Çolak, il birincisi oldu. Çolak' a birincilik ödülünü Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe takdim etti. Erdemli öğrenci Çolak, Haziran ayında Kayseri'de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında hem okulunu hem de Gaziantep'i temsil edecek.

'YETENEKLERİ DESTEKLİYORUZ'

 Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, il birincisi olan Tuana Çolak'ı tebrik ederek Türkiye şampiyonasında da desteklemeyi sürdüreceklerine vurgu yaptı. Erdem Koleji olarak yetenekleri önemsediklerini belirten Genel Müdür Sönmez, "Her öğrencimize, yetenekleri doğrultusunda gelişimlerine katkı sunmayı görev edindik. Yetiştirdiğimiz her birey ile yarınımızı inşaa ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

30.05.2023 (Haber Merkezi)